Livrare

Produsele se livreaza in toata tara utilizand curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat intern.

Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata aleasa de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul SC MIVO AIR SERVICES SRL

Datele necesare efectuarii platii sunt urmatoarele:

SC MIVO AIR SERVICES SRL
Nr. ord. Reg. com./an: J40/1027/2009
Cod inregistrare fiscala: RO25018313
Sediu: Str George Valsan nr. 12, Sector 6, Bucuresti
Cod IBAN: RO06RNCB0077107529200001
BCR Sector 6

Livrarea se va face astfel:

• pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Bucuresti, in cazul comenzilor de peste 500 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; in cazul in care comanda dumneavoastra este sub valoarea de 500 RON, contravaloarea transportului este de 15 RON;

• pentru livrarea produselor comandate in afara municipiului Bucuresti, oriunde in tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimite-ti un email la adresa ovidiu@mivo.ro specificand produsele si orasul in care doriti livrarea.

Atentie! Echipamentele livrate prin FAN CURIER trebuie verificate la primirea lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.